Skal du også fejre International Venskabsdag med vennerne 30. juli? 🤗✨

Handelsbetingelser

 

1. Generelle oplysninger

THE FRIENDSHIP PROJECT

Adresse: Jens Baggesens vej 110 3. Tv.
Email: info@thefriendshipproject.dk

2. Kort om The Friendship Project

The Friendship Project hjælper folk med at tage de svære, gode og vigtige samtaler og sætte rammerne for sociale aktiviteter og hverdagseventyr, som gør at vi som mennesker og venner knytter endnu stærkere bånd. Hos thefriendshipproject.dk finder du produkter og oplevelsesbokse, som hjælper dig med udvikle bedre, stærkere og mere nærværende venskaber.

3. Priser og betaling

Alle priser på hjemmesiden er i danske kroner (DKK).
Når du gennemfører et køb på hjemmesiden, vil beløbet blive trukket samme dag, fra dit valgte betalingskort. Der vil altid blive trukket det beløb, som er angivet i din ordrebekræftelse, som sendes til den mail opgivet ved købet.
Hos The Friendship Project har du følgende betalingsmuligheder: Visa Dankort og Mastercard.

Ordrebekræftelse
Når du gennemfører en ordre på Thefriendshipproject.dk, placerer du en bindende ordre på det eller de produkter, du ønsker at købe. Bekræftelsen på modtagelsen af ordren, der straks følger din ordre, udgør ikke en accept af kontrakten fra os. Kontrakten er dannet, når vi har sendt dig en ordrebekræftelse. Kvitteringen sendes til den opgivet e-mail adresse.

4. Levering

Alle varer leveres til døren eller pakkeshop i hele Danmark, med undtagelse af Grønland og Færøerne.
Prisen for levering afhænger af den valgte leveringsmetode. 
Leveringstid afhænger af den valgte leveringsmetode, men der tilstræbes altid hurtigst mulig levering og normalt inden for 1-4 arbejdsdage.
Har du ikke modtaget din ordre indenfor de første 10 dage efter bestillingen, bedes du tage kontakt ved at skrive en e-mail til info@thefriendshipproject.dk

5. Fortrydelsesret, reklamationsret og returnering

Du har som kunde ved thefriendshipproject.dk 14 dages fortrydelsesret (jf. Købeloven) efter modtagelse af varen fra The Friendship Project. Den 14 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret. Ønske om fortrydelse skal meddeles til The Friendship Project senest 14 efter leveringen og være i hænde senest 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.
Ønske om brug af fortrydelsesret og reklamationsret skal sendes på mail til info@thefriendshipproject.dk.
I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret. Varen skal returneres i ubrugt og ubeskadiget stand. Det er dig som kunde, der dækker fragten, hvis du ønsker at returnere produktet. Du er ansvarlig for varen, indtil den er kommet retur til The Friendship Project. Beløbet for varen tilbagebetales, når varen er modtaget i ubrugt og ubeskadiget stand. Hvis nogen af varerne ved modtagelse vurderes af The Friendship Project til at være brugt eller beskadiget, kan du blive pålagt at betale for værdiforringelsen. Det er The Friendship Project, der i første omgang fastslår, om varen er forringet, og hvad varen kan sælges for til andre forbrugere, i den tilstand den har.
HUSK at skrive dit navn og adresse, da det ellers ikke er muligt at se, hvem der har returneret varen. Du kan ikke fortryde dit køb blot ved at nægte at modtage din vare uden samtidig at have givet The Friendship Project tydelig meddelelse om dette.

6. Rettigheder

The Friendship Project ejer alle immaterielle rettigheder til thefriendshipproject.dk og alle materialer lagt ud på hjemmesiden samt dennes Facebook, Instagram, Youtube og Pinterest samt alle printet dokumenter, projekter og design der indgår i The Friendship Projects produceret produkter. Alle produkter leveret af The Friendship Project er til brugerens eget forbrug og må ikke fotokopiers og distribueres uden The Friendship Projects godkendelse. Disse rettigheder og materialer er beskyttet af copyright og enhver ret i denne forbindelse forbeholdes.
Såfremt du kommenterer, uploader billeder eller deler anden info på Thefriendshipproject.dk, eller tilknyttede sociale medier, giver du The Friendship Project en ret til at citere fra disse, eller dele mellem platformene.

7. Klagemuligheder

Hvis du ønsker at klage over dit køb, kan du rette henvendelse på e-mail: info@thefriendshipproject.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, har du altid mulighed for at indgive en klage til et relevant nævn på området.
En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos The Friendship Project kan indgives til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særligt relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her: http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive e-mail: info@thefriendshipproject.dk.

8. Ændringer af Vilkår & Betingelser

Thefriendshipproject.dk kan til enhver tid foretage tilføjelser eller ændringer til disse vilkår. Du er bundet af de priser, der gælder på det tidspunkt, du har foretaget dit køb, medmindre der gives besked om prisændringer, og du ikke inden for 20 dage fra den dato, hvor meddelelsen er sendt meddeler, at du ikke accepterer sådanne ændrede vilkår.

9. Lov og værneting

Eventuelle uoverensstemmelser afgøres efter dansk ret ved danske domstole. Men mon ikke vi finder en løsning, inden vi kommer så langt 🙂

10. Databehandling Kunde – og privatlivspolitik

Ved køb af varer på hjemmesides, udfylder du følgende oplysninger om dig: navn, adresse og e-mailadresse. Disse oplysninger indsamles, registreres og behandles med det formål at kunne levere dine bestilte varer til dig.
Personoplysningerne registreres hos The Friendship Project og opbevares i to år, hvorefter oplysningerne slettes.
Som registreret hos The Friendship Project, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven. Har du nogle yderligere spørgsmål hertil, er du mere end velkommen til at kontakte The Friendship Project på e-mail: info@thefriendshipproject.dk

Brug af personoplysninger
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, medmindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og der vil aldrig blive indsamlet personoplysninger, uden at du selv har givet disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner. Personoplysninger bruges til, at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Vi behandler kun dine personoplysninger til legitime formål, og kun så længe det er nødvendigt for at opnå disse formål. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Når du betaler med betalingskort, betaler du via. et sikkert betalingsvindue. Alt er krypteret og The Friendship Project har ikke adgang til dine betalingsinformationer. Dine personlige oplysninger gemmes på computere med begrænset adgang.

Nyhedsbreve

Thefriendshipproject.dk forbeholder sig ret til at sende e-mails til dig, hvis du ved kassen har takket ja til at modtage nyheder og tilbud på mail, eller tilmeldt dig nyhedsbrevet på anden vis. Du kan til hver en tid framelde e-mails fra The Friendship Project. Denne mulighed vil også fremgå tydeligt i de e-mails du modtager.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.