Skal du også fejre International Venskabsdag med vennerne 30. juli? 🤗✨

THE FRIENDSHIP PROJECT

maja-arenfeldt-kragh-om-the-friendship-project

Hej mit navn er Maja og det er mig der står bag The Friendship Project. Jeg er drevet af at skabe oplevelser, som samler mennesker og faciliterer fællesskab og så drømmer jeg om en verden hvor vi møder hinandens forskelligheder med nysgerrighed frem for irritation og hvor alle mennesker har nære relationer, som de kan finde trøst, nærvær, støtte og glæde hos.

De siger man brænder for det, man har brændt sig på. Jeg har brændt mig på venskaber. Og det tror jeg i virkeligheden, at der er rigtig mange som har. For venskaber er en af de vigtigste relationer vi har, men om muligt også en af de sværeste. I en tid med øget mistrivsel og voksende ensomhed har jeg derfor gjort det til min mission, at hjælpe folk med at skabe bedre, stærkere og mere nærværende venskaber.

Hvorfor et venskabsprojekt?

Vi kender det allesammen; følelsen af at vokse fra hinanden i venskabet, at vi igennem forskellige livsfaser bliver for forskellige fra hinanden, fordi vi har mistet det vi engang var fælles om, fordi vi ikke ses, og skaber nye minder sammen. Vi glemmer at prioritere venskabet, fordi andre ting bliver vigtigere.

Når venskabet får knaster eller når livet bliver svært, formår vi ikke altid at sætte ord på det og række ud til vores nærmeste for hjælp, ligesom vi ikke altid ved hvordan vi kan være der for hinanden, når en ven slår sig på livet eller bliver ramt på psyken.

Med The Friendship Project vil jeg hjælpe folk med at tage de svære, gode og vigtige samtaler og sætte rammerne for sociale aktiviteter, og hverdagseventyr, som gør at vi som mennesker og venner knytter endnu stærkere bånd.

the-friendship-project-halvdelen-af-os-har-ingen-venner-fra-barndommen-og-kun-hver-tiende-har-flere-end-to.
the-friendship-project-viden-om-venskaber-vi-skifter-i-gennemsnit-halvdelen-af-vores-nære-venner-ud-hvert-7-år
The-friendship-project-viden-om-venner-Artistoteles-typer-af-venner

Mange oplever at venskaber opstår spontant, men det er også muligt at lære at blive en bedre ven

Det vi mangler ord for, har en tendens til at blive overset. Det hele starter med at vi retter mere fokus på vores venskaber.  Vi kan lære meget af hinanden, udbrede viden, læse om og tale om venskaber og på den måde få et rigere sprog om vores venskabsrelationer.  

Updating…
  • Ingen varer i kurven.