Skal du også fejre International Venskabsdag med vennerne 30. juli? 🤗✨

Samtalevin

99,00 kr.

Inviter til berigende samtaler med en Samtalevin fra The Friendship Project – Den perfekte ledsager til gode stunder med vennerne.

Vinen gemmer på en QR-kode fyldt med inspirerende samtaleemner, samtalestartere og spændende spørgsmål.

Bag etiketten gemmer sig en velsmagende Roccamura Rosso, høstet i de billedskønne vinmarker i det sydlige Italien. Den kan nydes for sig selv eller til et godt måltid, men smager allerbedst i selskab med venner.

Samtalevinen fungerer som en bro til de samtaler, som ikke altid opstår af sig selv. I bestemmer retningen, og uanset om I er gamle eller nye venner, så er I garanteret en oplevelse fyldt med nye perspektiver, sjov og nærvær.

Beskrivelse

Samtalevin fra The Friendship Project

Rødvin: Roccamura  Rosso (75 cl. | 14,5%) fra Agricole Selvi er en sublim sammensætning af Primitivo-, Negroamaro- og Nero D´Avola-druer, 3 italienske druetyper. Denne Roccamura Rosso vil forkæle de fleste vinnydere og efterlade en særdeles god oplevelse. Den italienske rødvin vil slå mange af sine konkurrenter med flere længder, når det kommer til smagsoplevelsen. Med denne italienske rødvin kan man forvente en vin med en fin intens bouquet af vilde kirsebær og en solmoden fyldig smag med silkebløde tanniner.

Rosévin: Momento Rosa Tempranillo (75 cl. | 12%) er en økologisk rosévin fra Spanien. Smagen er meget frisk, frugtrig og sprød, med milde krydderier og en pæn struktur til sidst. En charmerende sommerrosé til de uhøjtidelige øjeblikke, men også til vegetarretter, skaldyr, fisk og lyst kød.

Yderligere information
Vægt 1,281 kg
Størrelse 10 × 12 × 34,5 cm
Vælg mellem:

Rødvin, Rosévin

Varenummer (SKU): 0003 Kategori:
Updating…
  • Ingen varer i kurven.